Automobilisten dubbel beboet

Foto van auteur

Zwolle – Een 42-jarige automobilist uit Harderwijk kreeg op dinsdagochtend 12 augustus tweemaal proces-verbaal opgemaakt. De man had zijn auto geparkeerd op het Stationsplein en had verzuimd geld in de parkeermeter te gooien. Daarnaast bleek de auto niet verzekerd te zijn. Deze werd op het hoofdbureau gestald totdat de man hem (weer) verzekerd heeft.

Op het Rodetorenplein kreeg een 36-jarige Zwollenaar ook tweemaal proces-verbaal opgemaakt. De man had zijn auto geparkeerd op een plek waar dit niet is toegestaan. Ook zijn auto bleek niet verzekerd en werd op het hoofdbureau gestald. Zodra de man de auto verzekerd heeft kan hij de auto weer komen ophalen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Automobilisten dubbel beboet”

 1. Misschien wat voor “Sensatiehart van Nederland” :'( Dan de automobilist alléén laten proelen “Maar ik heb nixxx verkeerd gedaan”.

 2. Toch blijf ik roepen, dat je auto niet verzekerd hebben VEEL ernstiger is dan op het eerste gezicht lijkt!

  Zo’n stuk str*nt zou maar eens tegen de auto waar je lang voor gespaard hebt rijden! Als je al ziet hoeveel moeite mensen doen om hun no claim te beschermen…kun je je indenken wat zo’n kl**tzak gaat doen om zijn hachie te redden!

  Of nog erger: er wordt iemand aangereden. Je kunt fluiten naar je centen en de dader zal er zo snel mogelijk van doorgaan!

  Tuig is het!

 3. Absoluut belachelijk idd Plantje: Onverzekerd rondrijden. Goed dat er tegen bekeurd is, hopelijk een vette. Ook goed dat je deze kl*tenstreek nog eens benadrukt.

  Of dit een nieuwsplekkie verdient: parkeerboete en een pv voor onverzekerd rijden. Wat mij betreft niet.

Reacties zijn gesloten.