Grasconcert Zwolle weer een groot succes

Zwolle – Donderdagavond vond de vierde editie van het GRASconcert tijdens de GRASweek plaats. Op het Grote Kerkplein in Zwolle kwamen honderden studenten van de introductieweek en hun begeleiders bijeen om, na een paar dagen van kennismaking met medestudenten, met Zwolle, een survival en workshops, van een aantal bekende artiesten te genieten.


Mala Vita

Grote namen waren door de organisatie gecontracteerd. Achtereenvolgens betraden Mala Vita, Alain Clark en Voicst het podium. Het plein raakte vanaf 20.00 uur stampvol en er ontstond al snel een gezellige feestelijke sfeer in de binnenstad. Top-dj Benny Rodrigues is de hoofdact tijdens het GRASweek Eindfeest in Hedon op vrijdag 22 augustus. Benny Rodrigues is in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Nederlandse dance-scene. De Rotterdammer staat vooral bekend om zijn voorkeur voor funk en techno. Hij trad onder meer al op tijdens Mysteryland, Innercity en Sensation Black.


Alain Clark


Tijdens het optreden van Voicst werden megaballonnen in het publiek gegooid…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars studenten van het HBO en WO in Zwolle. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar is de vierde editie van de GRASweek van 19 tot en met 23 augustus. De organisatie wordt gedragen door meer dan 170 vrijwilligers.


De ‘Toiletpedagogen’ Irma en Sabina voor het vierde jaar in Zwolle…

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Grasconcert Zwolle weer een groot succes”

  1. Joop, heb je nog klachten over geluidsoverlast ?

    Er was warempel ook een koe aanwezig. Gezellig !! Het straatfestival is overigens op het onderdeel muzikale kwaliteit volledig afgetroefd door dit GRASconcert.

  2. Klopt Dick. Het gaat dan ook noet om de kwantiteit maar de kwaliteit. Mala Vita was bereGEZELLIG, Voicst blaakt van de creativiteit en produceert heerlijke muziek. Echter, dit bandje zal wel niet in de smaak vallen bij veel mensen !

  3. haha, nou beste Dick, ik waande je al paranormaal begaafd, was een latertje, maar meer moe van het weinig slaap dan een kater. Heb me zowaar goed gedragen 😉

  4. Klasse Ghehe, als het maar gezellig was. Dat lukt toch eigenlijk altijd wel in onze gevarieerde binnenstad.

    Pritt van die stijlloze site was ook (zei het gelijk van de A28 waarschijnlijk) even in Zwollywood. Had ook nogal een non-item, maar we zijn weer genoemd. Al staat dit wel errug wereldvreemd (NL) zal de “humor” wel zijn:

    Terwijl uw stijlloze redactie vanavond 14.7 miljoen TMG-euro’s gaat stukslaan in een hoofdstedelijk Italiaans specialiteiten restaurant en aansluitend “Georgina Verbaan is de hoer van Amsterdam” onder het raam van Jort Kelder gaat zingen, laten wij u achter met een mayonaise-raadsel, die tot de val van Neelie Kroes en de totale verwoesting van het Europese Parlement gaat leiden. Links een kuipje McDonalds mayo, gekocht te Zwolle (NL), rechts een kuipje McDonalds mayo zoals die in Antwerpen (B) geleverd wordt. Zoek de verschillen. Links 20 ML Amerikaanse ransmayo voor de Nederlandse markt, rechts 35 ML imperialistensaus voor de benedenburen. De prijs van de kuipjes gesuikerde aardappeldip is in beide landen trouwens wel hetzelfde: 0.50 eurocents. RaRa. Tot morgen.

  5. Leuk, leuk, leuk! Geweldige bands, heerlijk bier en lekker sfeertje, ik heb me uitstekend vermaakt. En wat een brevet van onvermogen voor de organisatie van het Stratenfestival trouwens ook. Een paar studentjes halen wel drie relevante bands binnen 😀

  6. 😀 Het laatste deel vanaf “terwijl…” heb ik puur geplakt omdat hij in Zwolle bij de Mac was geweest. Hij constateerde dat de mayo bakjes half zo groot waren als in Belgenland, voor hetzelfde geld. Maar dat is minder belangrijk. Dat Zwolle genoemd werd, net als dat het geroemd werd in die paar regels daarvoor. Daar gaat het om 😉

  7. Een paar studentjes halen wel drie relevante bands binnen

    Zit een stevige organisatie achter, die niet alleen wordt getrokken door slechts studenten. Wel werken er studenten aan mee via stageprojecten, maar geloof me, die studenten zijn vaak bekwaam genoeg. Ze studeren er immers voor 😉

Reacties zijn gesloten.