Gilde Zwolle tevreden over activiteiten in 2019

Foto van auteur

Bestuur Gilde Zwolle

Zwolle – Het Gilde Zwolle blikt in haar jaarverslag met tevredenheid terug op de activiteiten in het jaar 2019. In het jaarverslag, dat donderdag in een vergadering werd goedgekeurd, worden ook toekomstplannen ontvouwd.

Gilde Zwolle ontwikkelt projecten en/of activiteiten om inwoners van Zwolle en omgeving, als vrijwilliger of deelnemer, te laten participeren in de samenleving. “De projecten en activiteiten hebben een positieve impact op de plaatselijke samenleving, dienen een maatschappelijk belang en zijn gericht op het beter kunnen deelnemen aan de maatschappij,” aldus Gilde Zwolle.

Voor zowel de vrijwilliger als de deelnemer staat plezier hebben in de activiteit voorop. Het Gilde stelt dat ze er ook in 2019 goed in geslaagd zijn om deze missie handen en voeten te geven.

In 2019 heeft Gilde Zwolle haar website www.gildezwolle.nl vernieuwd. Alle aparte websites die bestonden, werden samengevoegd tot één website. Informatie over de projecten van het gilde is nu op een centraal adres te vinden.

Door de uitbraak van het coronavirus zijn de activiteiten van Gilde Zwolle tijdelijk afgelast. Gilde Zwolle heeft haar maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen om de projecten stop te zetten. Ze houden de informatie van de overheid scherp in de gaten en hopen dat er spoedig een gunstige verandering zal optreden, zodat later in 2020 de activiteiten weer kunnen worden opgestart.