Informatiebijeenkomst voor studenten

Foto van auteur

Op donderdag 7 december organiseert de Informatie Beheer Groep in samenwerking met de Landstede Infoshop een informatiebijeenkomst. Studenten en ouders/verzorgers kunnen dan vragen stellen over onder meer de OV-studentenkaart en de maandelijkse toelages.

Voor wie een BOL-opleiding volgt en dit schooljaar 18 jaar wordt of wie net 18 jaar is geworden is het tijd om zelf de zaken te gaan regelen voor de maandelijkse toelage en de OV-studentenkaart. De Informatie Beheer Groep vindt het belangrijk dat studenten op tijd de juiste aanvraag inleveren en heeft daarom in samenwerking met de Landstede Infoshop het initiatief genomen om hierbij een handje te helpen. Je kunt onder het genot van een drankje terecht met al je vragen over het invullen van de aanvraag.

Op donderdag 7 december is iedereen die informatie wil, van harte welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in de Landstede Infoshop aan het Grote Kerkplein 14 te Zwolle. Wie meer wil weten kan: langskomen in de Infoshop,  het gratis infonummer bellen (0800 – 0245 666) of mailen naar info@landstede.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)