FC Zwolle verdient punt in Venlo

|   Laatste wijziging

Venlo – FC Zwolle heeft in de derde competitiewedstrijd tegen VVV een punt behaald. Het werd 1-1. Door dit gelijkspel staat Zwolle op een derde plaats in de Jupiler League.


Albert v/d Haar maker van het Zwolse doelpunt

Het begin van Zwolle was flitsend te noemen. Binnen zeven minuten kwamen de Zwollenaren al op voorsprong via Albert van der Haar. Daarna herpakte VVV zich een beetje, maar dat leverde weinig gevaar op. Zwolle kon ook niet verder komen dan een paar speldenprikken. De 0-1 was ook de ruststand. VVV kwam wat beter uit de tweede helft dan Zwolle en kwam na een twintig minuten spelen in de tweede helft ook al weer gelijk door VVV-aanvaller Samir El Gaaouiri. Daarna speelden beide ploegen nog voor de winst, maar doelpunten leverde dat niet op.

Scoreverloop

0-1 (7′) Albert van der Haar
1-1 (67′) Samir El Gaaouiri

Overige uitslagen Jupiler League

AGOVV Apeldoorn – Excelsior 2-3
FC Dordrecht – RKC Waalwijk 0-1
Go Ahead Eagles – FC Omniworld 1-0
Helmond Sport – FC Eindhoven 4-3
BV Veendam – RBC Roosendaal 2-3

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle verdient punt in Venlo”

  1. Wordt wel eens hoog tijd dat ze het niveau van de scheidrechters gaan opkrikken.
    Wat een drama weer vanavond zeg,bij het woord thuisfluiter in het woordenboek zou een foto van Van Sichem moeten staan.

  2. Daarna herpakte VVV zich een beetje, maar dat leverde weinig gevaar op. Zwolle kon ook niet verder komen dan een paar speldenprikken. De 0-1 was ook de ruststand. VVV kwam wat beter uit de tweede helft dan Zwolle en kwam na een twintig minuten spelen in de tweede helft ook al weer gelijk door VVV-aanvaller Samir El Gaaouiri. Daarna speelden beide ploegen nog voor de winst, maar doelpunten leverde dat niet op.

    Welke wedstrijd heeft de schrijver van dit verslag gezien? We speelden dramatisch, stonden na de 0-1 85 minuten lang met de rug tegen de muur tegen een VVV dan ons volledig van de mat speelde en voor gevaar zorgde. Alleen dankzij zeer sterk keepwerk van Boer en door het ‘ausputzen’ van Botteghin en Kapralik hielden we stand.

Reacties zijn gesloten.