FC Zwolle kort maar krachtig ( 3-0 )

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle is na vijf duels nog ongeslagen in de Jupiler League. Zwolle kwam na de thee pas op gang  tegen Stormvogels Telstar. Het was verdediger Eric Botteghin die vier minuten onderweg in het tweede bedrijf de ban brak, door voor het eerst het scorebord in beweging te brengen.


Bram van Polen kan juichen na zijn doelpunt

De ploeg rook bloed en zette door, hetgeen resulteerde in de een verdubbeling van de marge door Bram van Polen, twee minuten later. Grizolli scoorde het derde doelpunt voor Zwolle. FC Zwolle is nog volop in de race voor de eerste periodetitel. Zwolle heeft één punt minder dan Excelsior en moet dus hopen op puntverlies van de nieuwe koploper, om de eerste periode alsnog te winnen. FC Zwolle moet volgende week uit naar TOP Oss. Koploper Excelsior moet uit tegen FC Emmen.

 


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle kort maar krachtig ( 3-0 )”

  1. Misschien ook maar dicibel metingen doen.. ik heb er namelijk ook erge last van.. kunnen ze dat voetbal stadion niet ergens anders heen verhuizen? 😛

  2. Gewoon lekker “ballen” de komende weken, en als je zelf wint en Exelsior speelt gelijk , dan heb je toevallig ook vast een periode in de pocket.

  3. Wat is daar toch te zien ?
    Waar kijkt die voetballer op die tweede foto toch naar ? Het is alsof hij naar een vliegtuig of vogel kijkt, maar dat lijkt me toch wel een beetje raar tijdens een voetbalwedstrijd. Loenst hij een beetje ?

  4. Robert?

    Kun je anders niet verhuizen? Bah dat er zulke zeikers bestaan. Wat moet jij een triest leven hebben. Ik woon bij het station zal vandaag even aan de gemeente vragen of ze die station niet kunnen verplaatsen.

  5. dweilorkest????
    gefeliciteerd met de overwinning, jammer dat de toeschouwers aantallen de laatste weken aan het dalen zijn, of zijn we alweer gewent aan het goede voetbal???? In de 70 jaren had je altijd een dweilorkest, zorgde altijd voor een goede sfeer. Misschien iets om over na te denken?????? groetjes uit Doornspijk!!!!!!!!!!!! Alco. PS . Echt iets voor de noordtribune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.