Informatieavond buurtpreventie Veilig Holtenbroek

Foto van auteur

Zwolle – Veilig Holtenbroek is een nieuw initiatief voor buurtpreventie door en voor inwoners van Holtenbroek. Deelname aan buurtpreventiegroepen in Holtenbroek moet de eigen leefomgeving veiliger maken.

Dit gebeurt in samenwerking met Politie Zwolle, Travers Welzijn, Gemeente Zwolle, deltaWonen en SWZ. Een speciale website biedt een overzicht van buurtpreventie in de wijk Holtenbroek. Ook kan er door inwoners van Holtenbroek via de website worden deelgenomen aan buurtpreventie door middel van WhatsApp.

Maandag 21 september wordt een informatieavond georganiseerd in het Wijkcentrum aan de Bachlaan 20. De bedoeling van de organisatie is dat zo veel mogelijk mensen zich voor deze buurtavond aanmelden.

Gastspreker Jeroen Balk heeft buurtpreventie in de stad Houten opgezet. Hij licht toe hoe hij dit in Houten heeft gedaan. Veilig Holtenbroek zal uitleggen hoe zij dit in Holtenbroek gaan organiseren en hoe je je kunt aanmelden.

Wie wil bijdragen aan een veilig(er) Holtenbroek, kan zich voor de informatieavond aanmelden via deze link: https://veilig-holtenbroek.nl/?page_id=351

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)