Chris en Marc van der Meulen blijven bij Berkum

Foto van auteur

Chris en Marc van der Meulen
Foto: Henry Dijkman

Zwolle – Het is nog onduidelijk of en in welke vorm de competitie in het amateurvoetbal kan worden hervat, maar VV Berkum is al bezig met de selectie voor het nieuwe seizoen 2021-2022.

De eerste spelers die voor de komende jaargang hebben bijgetekend zijn de ‘clubiconen’ Chris en Marc van der Meulen. Hoewel aanvaller Chris deze maand 37 jaar wordt, voelt hij zich fit genoeg om er nog een jaar aan vast te plakken, waarmee hij zijn 21e(!) seizoen bij de hoofdmacht ingaat.

“Ik ben fitter dan ooit en ik heb nog niets aan snelheid ingeboet. We hebben een leuke groep, ik heb er nog steeds plezier en ik wil mijn carrière ook niet afsluiten met een afgebroken seizoen,” kondigt hij aan. Broer Marc is met zijn 32 jaar ook bepaald niet onervaren, want de middenvelder en aanvoerder begint komende zomer ook alweer aan zijn 17e seizoen bij de Zwolse hoofdklasser.

De hoofdmacht van Berkum zal ook komend seizoen onder de technische leiding staan van de succesvolle hoofdtrainer Arno Hoekstra. De Friese oefenmeester tekende eerder al voor twee jaar bij tot medio 2022.

Berkum ging prima van start in het seizoen 2020-2021. Toen de competitie in oktober werd stopgezet, stonden de Zwollenaren op een fraaie eerste plaats in de Hoofdklasse B, al had de concurrentie minder duels op de teller.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)