Word kidsreporter bij Academiehuis de Grote Kerk

Foto van auteur

Foto: Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Zwolle – Vind je het interessant of leuk om het nieuws van dichtbij mee te maken of vooraan te staan bij grote ontdekkingen en op bijzondere plekken van deze kerk komen? Doe dan mee met de audities voor presentator van Academiehuis de Grote Kerk.

“Als jij wint mag je, dit jaar, als verslaggever op pad bij het Academiehuis. Momenteel wordt er in het Academiehuis hard gewerkt om het gebouw weer helemaal mooi te maken en te repareren. Hierdoor zien we soms dingen die al wel meer dan 100 jaar oud kunnen zijn en komen daarmee ook in het nieuws. Onze archeologen onderzoeken alle bijzondere dingen die we vinden en ondertussen gaat de bouw ook fanatiek door. En hier willen we graag de hele stad van laten meegenieten, maar vooral jullie leeftijdsgenoten.”

Wat moet je doen?
Upload een video op academiehuis.nl/kidsreporter waarin jij laat zien dat jij het presentatietalent bent dat kidsreporter moet worden van Academiehuis de Grote Kerk. De video moet minimaal 30 seconden zijn en mag maximaal anderhalve minuut duren en je mag helemaal zelf bedenken waarover je deze video maakt! Als je maar kan laten zien dat jij goed kan presenteren, het leuk vindt om voor de camera te staan en misschien zelfs wel goed kan interviewen.
Je video insturen kan tot 5 maart ’21.