Isala bedankt doorzetters doormiddel van campagne

Foto van auteur

Foto: Isala

Zwolle – “Wat een kanjers zijn jullie. Bedankt dat jullie je al zo lang aan de coronamaatregelen houden. Echte doorzetters zoals jullie zorgen ervoor dat minder mensen besmet raken. Minder mensen met corona, betekent ook minder ziekenhuisopnamen. Omdat respect – net als liefde en aandacht – van twee kanten komt, applaudisseren wij van Isala voor jullie. Jullie klapten voor ons, nu klappen wij voor jullie.”

In de campagne Dóórzetters bedankt!, uiten medewerkers van Isala hun waardering voor alle doorzetters en volhouders in de samenleving. “Die wederzijdse waardering vinden we erg belangrijk”, verklaart Isala-voorzitter Rob Dillmann. “Er is ruime waardering geweest vanuit de maatschappij naar de zorg. Maar er is ook enorme waardering vanuit de zorg voor de maatschappij. Voor alle mensen die blijven volhouden en bereid zijn alle coronamaatregelen te respecteren en na te leven. We realiseren ons dat het maatschappelijk gezien veel vraagt van iedereen.”

“Want wat werd er thuis doorgewerkt, doorvergaderd, doorgesport, doorgestudeerd, doorgespeeld en vooral doorgezet. Dat doorzetten heeft zich ook vertaald in een beperkter aantal ziekenhuisopnames. Respect! Dat verdient simpelweg applaus. En daarom klappen wij nu voor jullie. Voor al die doorzetters, die er onder elke omstandigheid iets van blijven maken. Van thuiswerken terwijl je de kinderen verschoont tot sporten op je zolderkamer.”

Inspireren
De uitdagingen van de thuisblijvers zijn veelal herkenbare situaties, en daarin kunnen jullie elkaar ook inspireren! Deel je meest creatieve activiteiten op social media via de hashtag #doorzettersbedankt en daag elkaar uit in deze periode van veel thuis zijn.

Marathon
“We zijn er bijna, maar het is ongelooflijk belangrijk dat we nog even volhouden met z’n allen”, benadrukt Rob Dillmann. En dat valt niet altijd mee, beseft de Isala-voorzitter. “De laatste loodjes wegen het zwaarst; dat geldt zeker ook voor deze crisis. We zijn bezig aan een marathon, terwijl we in het begin misschien dachten dat we de 1500 meter aan het lopen waren. Door de vaccinaties komt de finish dichterbij, maar mede door de onzekerheid rond de Britse variant blijft het een hobbelig parcours: we weten niet of er nog een heuvel komt na de bocht.”

Nog even doorzetten dus! Hou vol, zet door en blijf altijd lief.

Bron: Isala Klinieken

Foto's 3
Isala bedankt doorzetters doormiddel van campagne - Foto: Isala
Foto: Isala
Isala bedankt doorzetters doormiddel van campagne - Foto: Isala
Foto: Isala
Isala bedankt doorzetters doormiddel van campagne - Foto: Isala
Foto: Isala

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)