Motorbeurs Zwolle in top 2 van Nederland

Foto van auteur

Zwolle – Van 30 januari t/m 1 februari 2009 wordt in de IJsselhallen Zwolle voor de zesde keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle Event georganiseerd.

Dit vlammende evenement mag zich inmiddels in de top 2 van motorbeurzen in Nederland scharen. De spectaculaire zesde editie biedt ruim 20.000 m2 aan motorplezier met een uitgebreid aanbod aan motorgerelateerde stands, een internationale Indoor-Motorcross en sportief entertainment. Ieder jaar weten meer motorliefhebbers de weg te vinden naar Zwolle. Motorcycle Event geeft het startsein voor het nieuwe motorseizoen.

Top performances

Motorcycle-Event heeft een hoog entertainmentgehalte met onthullende modeshows, spraakmakende workshops over de nieuwste gadgets & beste tips, stunts van wereldniveau en spectaculaire demonstraties. Uiteraard is er een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte motorfietsen, motorkleding, indrukwekkende motorreizen en bijzondere accessoires. Ook motorverenigingen worden van harte uitgenodigd in het motorclubhuis met onder meer een tattoo-shop en airbrush studio!

Indoor-Motorcross

Tijdens de motorbeurs in Zwolle wordt een Indoor supercross en supermoto evenement georganiseerd. Een hal van maar liefst 5500 m2 wordt omgetoverd tot een spectaculair Indoorcircuit met meer dan 2000 kuub zand/kleigrond. Met nationale en internationale toprijders (waaronder Rinus van de Ven Suzuki team Nederland), tribunes, lichtshows, cheerleaders en de bekende omroeper Diederick de Vries zorgen wij er samen voor dat het publiek compleet uit zijn dak gaat. Uiteraard zijn er stands aanwezig inclusief teamtrucks met de nieuwste cross/offroadmachines van Yamaha Nederland, Kawasaki Nederland, Suzuki Nederland en KTM Nederland.

Onder de auspiciën van de MON (motorsport organisatie Nederland) worden er op

ð  Vrijdagavond 30 januari demowedstrijden

ð  Zaterdag 31 januari openbekerwedstrijden

ð  Zondag 1 februari nationale en internationale wedstrijden met prijzengeld gehouden incl. een aparte damesklasse.

Een indoor motorcross van internationale allure zoals de laatste jaren niet meer in Nederland is geweest. Dit spektakel mag u niet missen! Meedoen kan natuurlijk ook, meer informatie is te vinden op www.indoormotorcross.nl

Data en openingstijden

De beurs is op vrijdag 30 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 per bezoeker. Bezoekers krijgen via ingevulde flyer € 2,50 korting.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Motorbeurs Zwolle in top 2 van Nederland”

  1. Les je hier in Zwolle?

    We zagen laatst een dame op een lesmotor voorbij komen waar mijn collega’s en ik stil van werden. De eerste die wat zei zei:”Daar zou ik als rij instructeur ook best een uurtje achter willen rijden! :P”

    Heeft toch wel wat een vrouw op een motor 🙂

Reacties zijn gesloten.