17e editie Spellenspektakel Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Het jaarlijkse Spellenspektakel, dit jaar voor de tweede keer in de Zwolse IJsselhallen, is vrijdagmiddag geopend voor het publiek. Tot en met zondag 16 november 2008 vindt alweer de 17e editie van het Spellenspektakel plaats in Zwolle. Op dit grootste spellenevenement van de Benelux kunnen zowel jong als oud zich vermaken met de honderden spellen, toernooien, wedstrijden, workshops en nog veel meer! De spellen variëren van bordspel tot interactieve spellen, van eenvoudig tot expert, van klassiekers tot de nieuwste versies.

Op het Spellenspektakel zijn grote namen aanwezig, zoals Ravensburger, Hasbro, PS Games en 999 Games. Zij gaan hun nieuwste spellen demonstreren en verkopen! Heb je zelf een spel ontworpen? Presenteer deze dan op de beurs bij de stand van 999 Games. Zij gaan het spel met behulp van jouw uitleg spelen. Wanneer jouw spel potentie heeft kan er zelfs worden gesproken over vervolgstappen.

Via ‘lees verder’ meer nieuws en foto’s…

Marcel Kuijer van Z@PP aanwezig

Natuurlijk is er nog veel meer te toen tijdens het Spellenspektakel. Zo komt Marcel Kuijer, presentator van Z@PP en bekend van AVRO Smartkidz, op deze grote spellenbeurs de Dolfino Finale presenteren. Dolfino is een bordspel met dolfijnen speciaal voor kinderen. Jij kan ook meedoen aan dit toernooi dat wordt georganiseerd op zaterdag 15 november door Dolfijncadeau. Je maakt kans op mooie prijzen. Om mee te doen aan dit toernooi kan je inschrijven in de toernooienzaal.

Zondag 16 november wordt het NK Rol-it toernooi gehouden. Speel mee met dit familiespel en wie weet word jij de Nederlandse Rol-it Kampioen! Benieuwd naar de andere toernooien, de nieuwste spellen en alle exposanten? Kijk op www.spellenspektakel.nl.

Bestel een entreekaart via www.spellenspektakel.nl en ontvang nu € 3,50 korting op het volwassenentarief. Vul bij de aanbiedingscode het woord ‘korting’ in en betaal zo € 8,50 in plaats van € 12,00 (excl. administratiekosten).

 

Openingstijden

Vrijdag 14 november 2008               12.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag 15 november 2008           10.00 uur – 18.00 uur

Zondag 16 november 2008             10.00 uur – 18.00 uur

 

Bezoek voor meer informatie de website: www.spellenspektakel.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “17e editie Spellenspektakel Zwolle”

  1. @kees: voor dergelijke flauwekul heb ik geen tijd, mijn missie is om de samenleving scherp te houden en niet in te laten kakken. dit forum is een van de middelen daarvoor. als iedereen maar spelletjes zit te doen komt er helemaal niks van terecht.

  2. geschreven door joop, op 15 november 2008 om 12:03

    @kees: voor dergelijke flauwekul heb ik geen tijd, mijn missie is om de samenleving scherp te houden en niet in te laten kakken.

    Wanneer kom je met een politieke partij Joop? 😉
    Ik word direct lid! 🙂

  3. @larry: dergelijke plannen heb ik al een tijd maar aangezien ik een bedrijf heb wat in zwaar weer verzeild is geraakt en 2 jongens heb van 4 en 7, zal het voorlopig niet veel verder gaan dan hier wat stekende opmerkingen te maken. maar er zal zeker een partij komen op den duur.

Reacties zijn gesloten.