Opsporing Verzocht over gewelddadige overval in Zwolle in 2018

Foto van auteur

Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Op zondag 9 december 2018 werd een man in zijn woning aan de Willem Barentszstraat in Zwolle overvallen door een drietal mannen. De overvallers stalen zo’n 10.000 euro aan contant geld en een Rolex horloge.

Tijdens de overval gebruikten de daders geweld. Ze dreigden het slachtoffer met een pistool en bonden hem en zijn vriendin vast. De auto waarin de drie daders vermoedelijk destijds reden was zeer waarschijnlijk een Volkswagen Golf. Mogelijk hebben ze dit voertuig nog steeds in bezit. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

De politie heeft nieuwe informatie over deze overval. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een à twee weken voor de overval door meerdere mensen is gesproken over de overval. Dit was in een woning aan de Meppelerstraatweg in Zwolle. Mogelijk komt een van de daders uit deze buurt.

De politie is op zoek naar personen die meer weten over deze gewelddadige woningoverval. Iedereen die alsnog informatie heeft over de daders of weet waar de gestolen Rolex is gebleven, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Voor de gouden tip ligt een beloning klaar van 8500 euro.

Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Nationale Inlichtingen op telefoonnummer 088 – 6617734. Bij dat team zitten speciale rechercheurs die ervoor zorgen dat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)