Primeur van TuinIdee 2007 in Zwolle

Foto van auteur

IJsselhallen Zwolle heeft komend jaar de primeur van TuinIdee 2007. Het grootste overdekte tuinevenement voor Noord, Oost en Midden-Nederland vindt dat jaar plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 februari in Zwolle.

Alle tuinliefhebbers en tuingenieters kunnen tijdens de beurs inspiratie opdoen over alles op het gebied van tuinen. Het thema van TuinIdee 2007 is ‘Thuis in het Groen’. Dat betekent dat de bezoekers allerlei informatie en inspiratie krijgen om de tuin tot een waar verlengstuk van het huis te maken.

Stijltrend
TuinIdee 2007 richt zich op een groeiende stijltrend in Nederland. “Voor steeds meer Nederlanders is de tuin net zo belangrijk als het huis. En net als thuis, willen mensen ook hun tuin hebben ingericht op een manier die bij ze past”, aldus Eline Havermans van TuinIdee Zwolle.

Producten en ideeën
Tijdens het evenement tonen tal van hoveniers, kwekers, verenigingen en stichtingen hun nieuwe producten en originele ideeën voor in de tuin. Op het programma dit jaar staat onder andere de OutdoorKookFair over koken en dineren in de tuin.

‘Gratis tuin’

Ruimtelijke vormgevers Cazemier & van Kempen presenteren een ‘gratis’ tuin, alle materialen in deze tuin zijn gratis verkregen en vaak gerecycled. Op het tuininspiratieplein krijgen bezoekers de kans om zelf te bepalen wat dé tuininspiratie van 2007 wordt.


Openingstijden en kaartverkoop
TuinIdee Zwolle is geopend van donderdag 8 tot en met zondag 11 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag 9 februari is TuinIdee Zwolle tot 22.00 geopend De entreeprijs voor volwassenen is € 10,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,-.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Primeur van TuinIdee 2007 in Zwolle”

 1. kunt u informatie opsturen over de beurs tuinidee 2007? Ik heb belangstelling om er met een stand te staan.

  Met vriendelijke groeten,

  Sieb Miedema
  Oudebildtdijk 402
  906 GL St. Annaparochie
  06 20744175

Reacties zijn gesloten.