Lisa Jansen kiest voor Sparta Zwolle

Foto van auteur

Remkes Pullen en Lisa Jansen

Zwolle – De 22-jarige Lisa Jansen zal in het nieuwe seizoen aansluiten bij de selectie van Sparta Zwolle. De korfbalster heeft de afgelopen 6 jaar gespeeld bij DOS ’46, eerst in de A junioren en daarna in de A- selectie.

Jansen woont deels in Groningen voor haar studie en deels in Vriezenveen bij haar ouders. Voordat ze de overstap maakte naar DOS ’46 heeft ze gespeeld bij Amicitia in Vriezenveen, waar zij eerder ook speelde in district Oost onder de 12 en onder de 17.

Sparta Zwolle is erg blij met haar komst, Remkes Pullen: “Lisa is een complete, sturende speelster met ervaring op League niveau. Ze kan het spelletje goed lezen, heeft veel rust aan de bal en ook een scorend vermogen wat we goed kunnen gebruiken.”
Ook voor Lisa voelt het goed om deze stap nu te maken: “Ik heb hele mooie jaren gehad bij DOS ’46 waar ik veel geleerd heb, maar nu ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk deze gevonden te hebben bij Sparta Zwolle. Ik heb veel goeie gesprekken gehad en krijg een goed gevoel bij deze club, zowel qua prestaties en de bijbehorende doelen maar ook denk ik dat het een gezellige, warme club is.”
Ondanks de corona maatregelen, is de selectie van Sparta Zwolle volop aan het trainen en voorbereiden op het nieuwe seizoen, waar de Zwolse korfballers in de zaal opnieuw in de korfbal hoofdklasse zullen aantreden.

Foto's 2
Remkes Pullen en Lisa Jansen
Remkes Pullen en Lisa Jansen
Lisa Jansen kiest voor Sparta Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)