Slobodan Tedic blijft in Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – Naast de contractverlenging van Thomas van den Belt en de start van de seizoenkaartcampagne is er nog meer positief nieuws te melden. Ook Slobodan Tedic verlengt zijn verblijf in Zwolle. De 21-jarige spits wordt wederom voor de duur van een seizoen gehuurd van Manchester City.

Slobodan Tedic laat in een eerste reactie weten: ,,Ik voel me thuis in Zwolle. Zowel de club als stad zijn me het afgelopen seizoen goed bevallen, ondanks dat ik de echte Tedic vanwege blessureleed eigenlijk nauwelijks heb kunnen laten zien. Ook kan ik niet wachten om met supporters op de tribunes te spelen. Ik heb zoveel steun van de achterban gekregen via onder andere de socials, dat ik niet kan wachten om dat vertrouwen en die blauw-witte liefde terug te geven door mijn inzet en prestaties op het veld.”

Technisch manager Mike Willems: ,,Met het langere verblijf van Slobodan ben ik zeer tevreden. We kennen zijn kwaliteiten en weten hoe extreem gemotiveerd hij is om van zijn tweede verblijf in Zwolle een succes te maken. Met de verlengde overeenkomsten van Thomas en Slobodan zetten we een stap richting het nieuwe seizoen. Ik verwacht de komende weken meer nieuws en ook de eerste ‘echte’ nieuwelingen te presenteren.”

Locatie

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)