Drie nieuwelingen in selectie SV Zwolle

Foto van auteur

Vlnr. Jeffrey Noback, Daniel Hayford, Jantje vd Sluis
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – De eerste selectie van SV Zwolle mag drie nieuwe spelers verwelkomen. Jeffrey Noback, Daniel Hayford en Jantje van der Sluis maken komend seizoen deel uit van de selectie van trainer Marco Onderberg.

Jeffrey Noback is een 24-jarige aanvaller. Hij is anderhalf jaar geleden in Zwolle komen wonen en hij heeft nu gekozen om bij SV Zwolle te gaan voetballen. Noback is afkomstig uit het westen van het land. Hij speelde eerder voor twee clubs uit Enkhuizen, KGB en DINDUA.

Doelman Daniel Hayford komt over van Be Quick’28. De 20-jarige keeper maakte de afgelopen seizoenen deel uit van de selectie van Be Quick’28. SV Zwolle moest op zoek naar een nieuwe doelman. Ruben Bartelds heeft aangegeven in Groningen te gaan studeren.

Jantje van der Sluis keert na een seizoen bij Zwolsche Boys terug bij SV Zwolle. In zijn eerste seizoen bij SV Zwolle, het seizoen 2019-2020, maakte de aanvaller drie doelpunten in de vierde klasse G.

Tegenover de komst van Noback, Hayford en Van der Sluis staat het vertrek van Quinten Hooi. De aanvaller keert terug naar zijn oude club Zwolsche Boys.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)