Hegeman nieuwe rugsponsor PEC Zwolle

Foto van auteur

Foto: PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft wederom goed zakelijk nieuws te melden. Vrijdag is de overeenkomst met Hegeman getekend, waarmee het bouwbedrijf zich als rugsponsor aan PEC Zwolle heeft verbonden.

Vrijdagmorgen werden de handtekeningen gezet door Adriaan Visser, directeur- grootaandeelhouder van de DELOS Bouwgroep, waartoe Hegeman Bouw & Infra behoort, Willem van der Linde, algemeen directeur van Hegeman Bouw & Infra en Han Brouwers, voorzitter van de Raad van Commissarissen PEC Zwolle. Hegeman zal zowel op het thuis, uit als derde tenue de positie bovenaan de achterkant van het shirt innemen.

Adriaan Visser, directeur-grootaandeelhouder DELOS Bouwgroep: “Na 12 jaar stop ik als voorzitter/ algemeen directeur van PEC Zwolle. Naast het feit dat het goed is dat iemand anders met een frisse blik na al die jaren het roer overneemt, wil ik mij de komende 5 tot 10 jaar beroepsmatig focussen op de ontwikkelingen van de DELOS Bouwgroep, waarvan Hegeman het belangrijkste onderdeel is. Met Hegeman willen we ons naast de Randstad ook sterk focussen op de zich sterk ontwikkelende Regio Zwolle. Zoals de Regio zelf aangeeft, het vierde economische kerngebied van Nederland. De ontwikkeling van zowel Regio Zwolle als PEC Zwolle zijn elkaar versterkende processen geweest en voor Hegeman was het dan ook niet meer dan logisch zich aan te sluiten bij de club. Ik zie ernaar uit om samen met de directie van Hegeman onder leiding van Willem van der Linde, onderdeel te worden van de zakelijke gelederen van de club en Regio Zwolle. Ook heeft deze sponsoring voor ons een symbolische waarde omdat we daarmee een niet altijd eenvoudige periode na de overname vanaf begin 2017 tot en met eind 2020 hebben afgesloten.”

Han Brouwers, voorzitter RvC PEC Zwolle: “Ik ben verheugd dat Adriaan zich met Hegeman, na zijn komende afscheid als voorzitter van PEC Zwolle, als belangrijke sponsor aansluit. De afgelopen periode is er door hem en zijn management hard gewerkt om de club in commerciële zin op het nieuwe seizoen voor te bereiden. Tot dusver is dat mede door de bijdrage van Hegeman goed gelukt. Namens de hele RvC spreek ik uit dat we zeer verheugd zijn dat Adriaan via Hegeman onderdeel blijft van de PEC Zwolle gemeenschap.”

Over Hegeman
Het landelijk gepositioneerd bouwbedrijf met vestigingen in Amersfoort en Nijverdal zal tijdens de wedstrijden en bij de activiteiten rondom de club vertegenwoordigd worden door algemeen directeur Willem van der Linde, commercieel directeur Kees Takkebos en office-manager Suze Wind. Hegeman Bouw & Infra is actief in de civiele- en utilitaire sector, (specialistische) woningbouw en biedt daarnaast beheer en onderhoud van de gerealiseerde werken. Het bedrijf is begin 2017 overgenomen door de DELOS Bouwgroep, waarvan ook DELOS Ontwikkeling onderdeel is. Vanwege een opgelegd concurrentiebeding is Hegeman tot dusver niet actief geweest in Regio Zwolle, echter is het vanaf 1 juli 2021 vrij om ook hier activiteiten te ontwikkelen. Voorbeelden van huidige werkzaamheden van Hegeman zijn de vernieuwbouw van de stations in Almere en Zaandam, de realisatie van een tweetal onderwijsinstellingen in Arnhem en Amsterdam, de afbouw van het nieuwe Holland Casino in Utrecht en de fietstunnel in Olst. De eerste werkzaamheden in Regio Zwolle zullen volgende maand gestart worden met de bouw van een bedrijfshal met kantoorruimte voor TotaalBed.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)