Speelotheek Zwolle open met veel nieuw speelgoed

Foto van auteur

Nieuw speelgoed dankzij Stichting Het Hervormd Weeshuis

Zwolle – De Speelotheek Zwolle opent haar deuren weer, nu de wereld langzaam opengaat na een lange periode van coronamaatregelen.

Afgelopen vrijdag kwamen de eerste leden hun speelgoed omruilen. Vrijdag 25 juni is de speelotheek ook geopend. Van 15.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Geraniumstraat 1, in het gebouw van Speeltuinvereniging Assendorp.

Niet alleen leden kunnen hun geleende speelgoed ruilen tegen nieuw buitenspeelgoed, bordspellen of verkleedkleren, ook geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de speelotheek. De speelotheek werkt hetzelfde als een bibliotheek, alleen leen je geen boeken maar speelgoed.

Dankzij Stichting Het Hervormd Weeshuis heeft de speelotheek onlangs veel nieuw speelgoed kunnen aanschaffen. Dus voor kinderen van 0 tot 12 jaar is er voor ieder wat wils. Vier weken lang kunt u drie stuks speelgoed lenen. Uw kinderen hebben zo steeds nieuw speelgoed om mee te spelen, de kast puilt thuis niet uit én het scheelt enorm in de portemonnee.

Kijk voor alle openingsdagen op speelotheekzwolle.wixsite.com/leentjebuur of volg Speelotheek Zwolle op Instagram voor het laatste nieuws.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)