WVF baas in eigen huis in doelpuntenfestival

Foto van auteur

Zwolle – WVF wist een zwaarbevochten zege (5-4) te behalen tegen het laaggeklasseerde Enter. De wedstrijd kende 2 verschillende gezichten. Voor de rust veel inzet maar weinig kansen.

De gasten scoorden 0-1 door Knol na slordig balverlies van WVF. Gerwin van Hierden scoorde voor rust via een fraaie vrije trap de gelijkmaker. Na rust zat de kneep in de laatste 20 minuten. Na balverlies van WVF wisten de gasten opnieuw te scoren, waarna WVF via 3 doelpunten van Richard Bouwmeester en 1 keer Martijn Ruijsch de zege veilig stelde. Enter haakte echter steeds in door onoplettendheid van WVF.

Zaterdagmiddag een wedstrijd tussen de mede-koploper en de lantaarndrager uit Enter.

De eerste helft bracht vanmiddag weinig goed voetbal. De gasten knokten voor elke bal en WVF had hier duidelijk moeite mee. Een goed niveau werd de eerste helft niet bereikt. Enter speler Henri Knol wist de score te openen na balverlies van WVF: 0-1.

Het antwoord en tevens ruststand kwam uit een prima genomen vrije schop van Gerwin van Hierden: 1-1.

Na de pauze een veel beter voetballend WVF. Waar voor de pauze veel “postbode-voetbal”werd gespeeld kwamen er nu combinaties en daardoor ook goede kansen.

Timon Beimers, Martijn Ruijsch en Michel Klink wisten helaas (nog) niet te scoren.

Toch bleek regelmatig de balaanname vanmiddag voor de bauwhemden een probleem en maakten ze het zichzelf moeilijk.

Opnieuw wisten de bezoekers te scoren uit een lob na matig ingrijpen van WVF: 1-2. Gezien de slechte ervaringen van vorig seizoen tegen deze tegenstander bleef WVF aandringen en scoorde Richard Bouwmeester in korte tijd 2 keer: een vrije trap en een beauty in de bovenhoek (3-2). Martijn Ruysch vond hierna het net na goed voor-bereidend werk vanaf de linkerzijde:4-2. Enter bracht echter de spanning terug door Knol:4-3. Na een prima voorzet van Yasser Dehnavi scoorde opnieuw Richard Bouwmeester:5-3. Toch meende Ard Slot nog iets meer spanning te moeten brengen(?) en zag zijn poging om een inzet te onderscheppen langs Michel van de Aa in het doel verdwijnen 5-4.

Dit bleek tot opluchting van het thuispubliek ook de eindstand. Opnieuw 3 punten rijker en met ON Almelo samen aan kop.

Volgende week opnieuw thuis tegen de CJV-ers uit Deventer. Hopelijk weer 3 punten, waarna nog voor de winterstop de uitwedstrijd naar OZC volgt.

Bert KamermanGerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “WVF baas in eigen huis in doelpuntenfestival”

  1. hoewel zeer moeizaam toch mooi 3 puntjes, goed dat er een nieuwe trainer is want het sukkelde allemaal een beetje in bij onze blauw/witten.

Reacties zijn gesloten.