Tweede bijeenkomst van EmpateenZ! op 3 juli

Foto van auteur

Zwolle – De tweede bijeenkomst van EmpateenZ!, de nieuwe club voor hooggevoelige jongeren van 12 tot 18 jaar, staat gepland op 3 juli. Er is nog plek, dus aanmelden is nog mogelijk.

Bij EmpateenZ! ontmoeten jongeren in een kleine setting van maximaal twaalf deelnemers gelijkgestemde jongeren. Op de mooie locatie van de Schellerhoeve worden activiteiten ondernomen en spelletjes gespeeld. Hierbij hebben de jongeren veel inspraak in het soort activiteiten: van een workshop doodles tekenen, spoken-word, samen koken, tot koe-knuffelen.

De jongeren mogen zelf aangeven wat hen interesseert en meehelpen met het organiseren. En er is ook tijd om samen te chillen en buiten te zijn.

Door in een veilige setting samen nieuwe ervaringen op te doen, leren jongeren zichzelf en elkaar beter kennen. Middels diverse spellen wordt er aandacht besteed aan het ontdekken en kunnen benoemen van je talenten en sterke kanten. Want hooggevoelig zijn is soms lastig, maar vooral ook een kracht. Daarnaast versterkt het samenzijn met gelijkgestemden het gevoel dat je erbij hoort en jezelf mag zijn.

De stichting Hervormd Weeshuis Zwolle heeft de start van EmpateenZ! mede mogelijk gemaakt.

De bijeenkomsten op de Schellerhoeve vinden tweewekelijks plaats op zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Na de zomervakantie start EmpateenZ! weer op 11 september.

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.empateenz.nl/