FC Zwolle onderuit in Zuid Limburg

|   Laatste wijziging

Maastricht – FC Zwolle heeft vrijdagavond tegen MVV een gevoelige nederlaag geleden. In Zuid Limburg verloren de Zwollenaren met 4-1.


Coach Everse zei na de wedstrijd dat zijn spitsen niet bepaald balvast waren

FC Zwolle begon zeer matig aan de wedstrijd. Alhoewel MVV ook niet overtuigde kwam het wel op voorsprong. In de 38e minuut was het Huymans die Zwolle op 1-1 bracht. Die stand bleef tot de pauze op het scorebord staan. De Maastrichtenaren bouwden de tweede helft aan een stevige voorsprong. De debuterende doelman Kerklaan kreeg 4 treffers om de oren. Coach Everse zei na de wedstrijd dat zijn spitsen niet bepaald balvast waren. Ook miste hij een bepaalde felheid in het team deze avond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “FC Zwolle onderuit in Zuid Limburg”

  1. hahaha, lekker rudy.
    vorig jaar nog een rel omdat de trainer misschien ging lopen, maar nu het even iets minder gaat, zou ik ook direct een nieuwe trainer aanschaffen 😛

  2. Vörig jöör gongen wi-j met de busse naor Sittard maer wieren wi-j bi-j Weert al van de weg eplukt en trugge estuurd zonder een wedstrijd te ziene ebben. Döör höör ie ons toch ok nie aover… ;D ;D ;D

  3. nou, mijn stem zul je niet krijgen larry maar dit terzijde, everse heeft altijd wel een vlotte,westerse babbel paraat maar als het aan joop ligt moeten we van hem af.

Reacties zijn gesloten.