Presentatie Cruyff Court Holtenbroek

Foto van auteur

Zwolle – Woensdag 17 december is er aan de Palestrinalaan en bij de Rossinistraat een informatiebijeenkomst over het Cruyff Court KNVB Veld. Van 15.00 uur tot 19.30 uur staat voor deze gelegenheid een informatiebus ter hoogte van het Kunstwerk. FC Zwolle voetballer, en Holtenbroeker Dominggus Lim-Duan zal daarbij aanwezig zijn.

Bij de presentatie zijn aanwezig de medewerkers van de gemeente, Sportservice, Cruyff Court Foundation, project Samen Gaan voor de Palestrinalaan, FC Zwolle, bewoners-initiatiefnemers en de wijkorganisatie Holtenbroek NU. Bij deze gelegenheid kunnen kinderen ook een keuze maken voor speeltoestellen, die rondom het kunstwerk geplaats worden.

Dominggus Lim-Duan, speler van FC Zwolle en Holtenbroeker, is woensdagmiddag 17 december aanwezig bij het speelveld langs de Palestrinalaan waar de gemeente een Cruyff Court wil aanleggen. De profvoetballer kan er, net als andere buurtbewoners, zijn licht opsteken over de plannen voor het verharde trapveldje.

Buurtbewoners gaven eerder aan zo´n voorziening naast de Elvis Presleyflat wel te zien zitten, burgemeester en wethouders spraken vorige week hun voorkeur uit voor deze locatie. Het Cruyff Court kan onderdeel uitmaken van een totale opknapbeurt van de speelplek in Holtenbroek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)