FC Zwolle verliest van Olympisch Elftal Qatar

|   Laatste wijziging

Hasselt – FC Zwolle heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen het Olympisch Elftal van Qatar verloren met 1-3.

Op het hoofdveld van Olympia ’28 in Hasselt trad FC Zwolle deze avond aan tegen het beloftenteam van Qatar, dat onder leiding staat van de Nederlandse coach Co Adriaanse. Zwolle, dat niet met de sterkste selectie op het veld kwam, kon Qatar tot de pauze nog op 1-1 houden. Qatar opende de score met een goal van Mohamed Salam Enil. Erik Bakker bracht nog voor de rust de stand op gelijke hoogte. Daarna liep het team van Adriaanse via doelpunten van Khaled Mouftah en Mohamed Hares uit naar 1-3.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle verliest van Olympisch Elftal Qatar”

  1. Idd niet de sterkste selectie vanavond. Boer, Botteghin, Kras, vd Haar en Schreurs hebben helemaal niet mee gedaan. Het was niet best.

  2. 1-1 was volgens mij een betere afspiegeling van de wedstrijd geweest , alleen dachten een paar Zwollespelers daar anders over en gaven in de slotfase 2 goals cadeau aan Qatar-21 .

    Wat ik wel jammer vind , ik weet natuurlijk niet de reden , is dat je entree moet betalen en dan ziet dat de betere spelers niet eens meedoen .

  3. @Ramon, de trainers willen natuurlijk proberen en jonge spelers uittesten, maar voor de bezoeker en ontvangende clubs is het wel frustrerend.

    Ik hoorde dat OZC hier ook zeker niet over te spreken was omdat ze een toezegging hadden gekregen dat Zwolle met een sterk team zou spelen.

  4. Sorry hoor, maar 2 van de 3 wedstrijden tot nu toe met een B-elftal gespeeld?
    Dan mogen ze die toegangsprijzen ook wel eens omlaag gooien. Je betaalt nu in euro’s wat je vroeger in guldens betaalde voor zo’n potje.

  5. Diego Zilio is alweer vertrokken bij FC Zwolle. De Braziliaanse aanvaller was afgelopen week op proef bij de club, maar kwam niet in aanmerking voor een contract.

    “Hij deed best aardige dingen. Maar hij is niet het type waar wij naar op zoek zijn”, aldus trainer Art Langeler.

    Dominggus Lim-Duan mag wel langer blijven in de provinciehoofdstad. De aanvaller heeft een nieuw contract aangeboden gekregen van de club.

  6. Je betaalt nu in euro’s wat je vroeger in guldens betaalde voor zo’n potje.

    Dat is al weer 10 jaar geleden, in die tijd zal het kaartje in guldens ook wel verdubbeld zijn.
    200 jaar geleden betaalden we nog in gouden dukaten, toen was het helemaal goedkoop wedstrijden bezoeken. 😉

Reacties zijn gesloten.