PEC Zwolle neemt punt mee uit Groningen

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen FC Groningen. In Groningen werd de uitslag een doelpuntloze 0-0.

gro-zwo_4.jpeg 

De gastheren uit Groningen hadden de hele wedstrijd het betere van het spel. Zwolle kreeg bij vlagen wat mogelijkheden. Giovanni Hiwat kon aan het einde van de eerste helft gevaarlijk voor het doel van Groningen komen. Aanvaller Ryan Thomas tikte zelfs de bal in het doel van de tegenstander, maar het talent deed dat vanuit een buitenspelsituatie. De laatste 10 minuten was het in het veld redelijk hectisch. In blessuretijd scoorde Groningen nog bijna de 0-1 via Texeira, maar de Zuid Amerikaan schoot net naast het doel. Doelman Diedrik Boer is weer helemaal terug. De betrouwbare sluitpost hield, na een periode van blessureleed, met vele reddingen het doel schoon. Groninger en PEC-aanvaller Stef Nijland: "Groningen heeft de betere kansen gehad. Als je dan met een punt het veld af gaat is dat mooi. Een puntje is mooi, maar ik had er liever 3 gehad. De wedstrijd thuis in Zwolle maar winnen dan".

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “PEC Zwolle neemt punt mee uit Groningen”

  1. Wat een competitie!! PSV thuis gelijk tegen Heerenveen, Feyenoord verloren bij RKC, Vitesse wint eenvoudig van Deventer en Zwolle weer een prachtig punt mee naar de hoofdstad van Overijssel!!

  2. Het is zoals de titel zegt, we nemen een puntje mee uit Groningen. We hadden voor hetzelfde geld met lege handen gestaan.
    Met dank aan Diederik :D:D

  3. Benson weer zeer matig vandaag!! Eigenlijk geen goede bal geraakt, en dat is toch behoorlijk jammer.
    Herhaald verzoek: graag een balvaste targetspit a.u.b.

  4. Zouden we over 13 dagen wel op de tribune mogen zitten (staan) in Deventer? Zal deze wedstrijd misschien zonder publiek gespeeld worden? (straf Eagles)?

Reacties zijn gesloten.