Echtpaar Albers 60 jaar getrouwd

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

De heer en mevrouw Albers – Nijland waren op zaterdag 11 december 60 jaar getrouwd. Wethouder Ed Anker bracht het echtpaar op donderdag 16 december een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren.

Fem en Jülf hebben elkaar voor het eerst ontmoet in de kerk aan de Thorbeckegracht waar ze elke week met hun ouders naartoe gingen. Ze waren toen ongeveer 12 jaar oud en vonden elkaar toen al leuk.

Fem heeft gewerkt bij Bervoets, Lampe en bij van Orsouw. Jülf is na zijn schoolperiode bij zijn vader in de winkel gaan werken. Op 11 december 1961 zijn ze getrouwd en is het echtpaar gaan wonen aan de Enkstraat waar ze bij een nicht twee kamers konden krijgen. Na een half jaar zijn ze vertrokken naar de Gladiolenstraat waar ze 42 jaar gewoond hebben. Daarna zijn ze gaan wonen aan de Meester P.J. Oudlaan waar ze nu nog steeds wonen. Fem en Jülf hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

Fem mag graag knutselen met papier en ze naait alle kleren zelf. Jülf mag graag autorijden en leest graag. Samen hebben ze 50 jaar lang cassettebandjes volgedraaid met kerkdiensten. Deze leenden ze dan uit aan gemeenteleden die de diensten niet konden bijwonen door ziekte.

Foto's 2
Echtpaar Albers 60 jaar getrouwd - Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto
Echtpaar Albers 60 jaar getrouwd

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)