Derby GA Eagles-FC Zwolle live op groot scherm

|   Laatste wijziging

Zwolle – Supporters van FC Zwolle kunnen op zondag 18 januari ondanks het supportersverbod in Deventer, tóch live genieten van de derby tegen Go Ahead Eagles. Een groot scherm in het tijdelijke supportershome biedt uitkomst. De Supportersvereniging, FCZ Tifosi en FC Zwolle hebben de handen ineen geslagen om deze service voor de supporters mogelijk te maken. Het grote scherm met de live-beelden van de wedstrijd kan tevens worden gerealiseerd dankzij de welwillende medewerking van Smash Sound in Kampen.

Het supportershome is geopend vanaf 11.00 uur. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Na de wedstrijd is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje en bij een goed resultaat is er natuurlijk de mogelijkheid om de spelers en technische staf van harte welkom terug in Zwolle te heten. FC Zwolle, de Supportersvereniging en FCZ Tifosi hopen op een gezellige voetbalmiddag waarop de drie punten worden meegenomen naar de hoofdstad van Overijssel!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Derby GA Eagles-FC Zwolle live op groot scherm”

  1. Gaat de wedstrijd wel door? De grond is zo bevroren en het gaat echt geen warm water regenen 😉 Van mij mag ie doorgaan want ik heb wel zin een feestje.

  2. Vraag mij af of deze wedstrijd straks nog een bezienswaardigheid is tegen G A zal wel weer met de hakken over de sloot zijn .Eerst maar eens even afwachten wat het resultaat is want ik vind ze allebeide niet optimaal spelen gezien de stand en resultaat

  3. Zoals zo vaak kan deze wedstrijd Zwolle weer in een goede mood brengen. Hoop dat het deze keer zonder ons ook zo zal zijn en dat we een groot feest mogen vieren bij terugkomst. Ik heb vertrouwen.

Reacties zijn gesloten.