Booster zonder afspraak op priklocatie Meeuwenlaan

Foto van auteur

Foto: GGD IJsselland

Zwolle – Bij de GGD-prikpost aan de Meeuwenlaan in Zwolle is het vanaf dinsdag 11 januari mogelijk om zonder afspraak de boosterprik te halen. Ook voor een eerste of tweede vaccinatie kun je zonder afspraak komen.

Daarnaast kun je je ook nog steeds op afspraak laten vaccineren. Dat gaat op de priklocatie net iets sneller, omdat je dan al geregistreerd bent. Vaccinaties op de locatie Paxtonstraat in Zwolle zijn enkel op afspraak.

GGD IJsselland biedt de mogelijkheid voor het ‘boosteren zonder afspraak’, omdat er nu ruimte voor is. “Hopelijk verlaagt vrije inloop de drempel om je toch te laten vaccineren,” zegt Sebastiaan van Buuren, projectleider Vaccineren bij GGD IJsselland.

“Nu het aantal positieven door de omikronvariant weer snel oploopt, is deze extra prik echt heel belangrijk om je antistoffen een oppepper te geven. Zoals het nu lijkt word je minder ziek door omikron, maar is deze variant een stuk besmettelijker. Met een boosterprik bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de mensen in je omgeving die er mogelijk wel erg ziek van worden,” aldus Van Buuren.

Alle vaccinatielocaties en openingstijden zijn te vinden op https://www.ggdijsselland.nl/home/coronavirus/locaties-corona/.

Een afspraak inplannen kan nog steeds via coronavaccinatie-afspraak.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Booster zonder afspraak op priklocatie Meeuwenlaan”

Reacties zijn gesloten.