Het dak er af in De Broerenkerk

Foto van auteur

Het concept is simpel: De Sjonnies, twee zonen met hun vader, reizen door het land om puur Nederlands amusement aan de man te brengen. Papa Ronnie zingt, terwijl zijn zonen Friso en Konstantijn als twee onmisbare muzikale schakels aan zijn zijde staan. Hun repertoire omschrijven De Sjonnies zelf als: “variërend van vrolijke-plezierige-gezellige-dansplaatjes tot vervelende-droevige-zielige-saaie-rotplaten.” Dit alles verpakt in een meer dan verrassende en unieke show. Vader en twee zonen (de Familie Ruysdael)

  Voor deze show was Gina de gastvrouw

Populair zijn de Sjonnies zeker ook in Zwolle, ruim een week voor het concert waren alle kaarten al uitverkocht. Met hun kerstshow ”White Edition 2” was de Broerenkerk met zo’n 800 bezoekers in het wit gekleed, stijf uitverkocht. De organisatie overweegt om Volgend jaar twee concerten te organiseren. 

Vader Ronnie

Opvallend is dat De Sjonnies bij een zeer breed publiek in de smaak vallen: bij concerten zie je mensen verschijnen tussen de 0 en 100 jaar, die allemaal De Sjonnies op hun eigen manier beleven. Er moet dan ook niet raar opgekeken worden als pubers, notarissen, boeren, werkende vrouwen, huisvaders, kinderen, bejaarde punkers, renteniers, hardrockers en housers samensmelten tot één feestende massa!

De Broerenkerk op z’n kop!

Lees verder om meer foto’s te zien!

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)