Bijzondere hengel gestolen tijdens karperbeurs

Foto van auteur

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er voor vele duizenden euro’s aan materialen gestolen van stands op de Carp 2009 in Zwolle. Hierdoor werd bezoekers van de beurs zelfs een primeur ontnomen in de vorm van een prototype van een nieuwe karperhengel van Hardy onder de naam ‘Goldbow’. Daarvan is er tot nu toe pas eentje op de wereld!


Sjaak Ijdo van Wout van Leeuwen en Andrew Sowerby van Hardy staan met lege handen nadat er voor na schatting 25.000 euro aan hengels weggehaald is. Het enige dat rest is de fotozuil van het prototype…

Doodziek zijn ze er van bij de stands van Harm Nuis, Wout van Leeuwen, Schrijvers modelbouw en Paddy Hengelsport. Bij Harm Nuis Hengelsport werden, onder andere, werpmolens gestolen, bij Schrijver Modelbouw voerboten, enzovoorts. De politie kwam langs om een en ander te noteren. De directie van Wout van Leeuwen Hengelsport looft een verzorgde reis uit naar Spanje voor informatie of gouden tip die leidt naar de daders van de diefstal in de nacht van 6 op 7 februari 2009 van hengels gestolen uit de stand van Wout van Leeuwen op CARP 2009 in de IJsselhallen te Zwolle.

Het handelt met name om een serie eigenbouw karperhengels, (die allen voorzien zijn van een uniek serienummer) en een Hardy prototype. De hengels hebben geen originele hoes of koker.

Heb jij informatie bel met Wout van leeuwen in Vlaardingen 010-4343060 of met de politie in uw eigen woonplaats.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Bijzondere hengel gestolen tijdens karperbeurs”

  1. Hardy Goldbow
    Echt waardeloos dat er is gestolen. Helemaal de Hardy. Ik heb namelijk al een paar weken geleden 4 stuks besteld, zonder dat ik ze had gezien. een vriend van mij zou de prototype bekijken en dan gebeurt er zoiets. waardeloos. ik hoop dat de daders worden gepakt. groet Jan

  2. Dat gaat daar lekker in de IJsselhallen. Ik hoorde van Willem K. dat er in de nacht van de motorbeurs een Harley Davidson ‘zomaar’ van zijn enorme standaart is afgegleden tegen een kapitale Honda NR 750 van 65000 euro…….. Geloof me, zo’n harley pleurt niet zomaar om…….

  3. In de nacht van vrijdag 6 of zaterdag 7 februari zijn vanaf een beurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg voor duizenden euro??s aan goederen gestolen. De goederen die zijn weggenomen betreffen onder andere voederbootjes en hengels. Het vermoeden bestaat dat de goederen vrijdagavond zijn weggenomen tijdens het opbouwen van de beurs. In totaal deden vijf beursdeelnemers aangifte van diefstal. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de diefstal. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Zwolle-Noord via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden bij Bel M. 0800-7000.

Reacties zijn gesloten.