Zwolse penaltybokaal bij Be Quick ’28

Foto van auteur

Zwolle – Bij Be Quick ’28 werden vrijdag de halve finales en de finale van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal gehouden.

Dit evenement organiseert Be Quick ‘28 al vijfendertig jaar voor alle Zwolse voetbalverenigingen. Deze jaargang deden vijf verenigingen mee. De organisatie was in handen van Be Quick Recreanten 2, samen met een aantal kinderen van de spelers. In de halve finales hebben in totaal 75 spelers geprobeerd om bij de vijf beste jongens of meiden van onder 9, 11 of 13 jaar van Zwolle te komen.

De keepers van de Zwolse voetbalverenigingen hebben geprobeerd om de minste goals tegen te krijgen. In de finale schoten de vijf beste spelers per leeftijdscategorie de penalty’s tegen de drie beste keepers.

Het was na elf edities de laatste keer dat Thomas Rosdorff en Eugene Tijhaar het met veel plezier organiseerden. Ze werden daarom door de teamgenoten in de bloemetjes gezet. Zoals het nu lijkt, zijn er opvolgers en wordt volgend jaar de zesendertigste editie bij Be Quick ’28 gehouden.

De winnaars van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2022 zijn:
JO09: Jelmer de Jong ZAC
JO11: Nick Rienties JCHW
JO13: Joris van Woesik SV Zwolle
Beste keeper: Lukas Belzen Berkum

Foto's 2
Zwolse penaltybokaal bij Be Quick ’28
Zwolse penaltybokaal bij Be Quick ’28

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)