Zwem4daagse Openluchtbad Zwolle met Maarten van der Weijden?

Foto van auteur

Foto: Peter Denekamp

Zwolle – In het Openluchtbad Zwolle wordt van 27 juni tot en met 1 juli de Zwem4daagse gehouden. Deelnemers steunen automatisch de Maarten van der Weijden Foundation.

Deze editie van de Zwem4daagse in Openluchtbad Zwolle staat tevens in het teken van het dertigjarig bestaan van de vereniging Openluchtbad Zwolle. De organisatie hoopt dat veel deelnemers zich inschrijven en een persoonlijke actiepagina aanmaken. Bij honderd actiepagina’s komt onze nationale zwemheld Maarten van der Weijden naar Zwolle om een paar banen mee te zwemmen.

In de week van de Zwem4daagse zwemmen deelnemers tenminste vier van de vijf avonden een afstand van 500 meter. Dat zijn tien baantjes. Als je alleen een A-diploma hebt, mag je 250 meter per dag zwemmen, in het ondiepe bad.

Op maandag 27 juni wordt gestart om 15.45 uur. Van dinsdag tot en met vrijdag is de starttijd tussen 16.00 en 18.30 uur. Je kunt zwemmen tot 19.00 uur, daarna is het bad weer voor de andere badgasten. Aan het eind van deze zwemweek, op donderdag en vrijdag, worden de medailles uitgereikt met iets leuks van de sponsoren. DJ Vinyl sluit de week op vrijdag af met een zomerse beat.

Tijdens de Zwem4daagse is er van alles te doen in het Openluchtbad. Zoals een demo floatfit, waterpolo, lessen Capoeira, een springkussen, stormbaan en nog veel meer.

Kosten voor inschrijving tijdens de voorverkoop tot en met 26 juni zijn € 5,00 voor leden van het Openluchtbad en leden van Swol 1894 en ZV44. Ook als niet-lid kun je meedoen met de Zwem4daagse, dan betaal je € 7,50. Op 27 juni kun je je ook inschrijven in het bad zelf. Dan betaal je respectievelijk € 6,00 en € 8,50.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)