Vijfde Zwolse Zwemloop in het Openluchtbad

|   Laatste wijziging

Foto: Ingezonden foto

De Zwolse Zwemloop staat zaterdag 13 mei op het programma in het Openluchtbad. Bij de zwemloop gaan de deelnemers eerst het zwembad in voor een aantal baantjes, waarna ze een of meer rondes over en rond het terrein van het zwembad lopen.

Deze vijfde editie van de Zwolse Zwemloop wordt mogelijk gemaakt door onder andere Triathlon Vereniging Triade, Terp 3 en de Vereniging Openluchtbad Zwolle. De zwemloop begint op 13 mei met twee afstanden voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar. Daarna zijn de senioren (16+) aan de beurt.

Voor kinderen van 8 jaar en ouder zijn de afstanden 100 meter zwemmen en 1 kilometer lopen. Voor de jeugd van 12 jaar en ouder zijn de afstanden 200 meter zwemmen en 2 kilometer lopen. De beide jeugdafstanden starten om 17.30 uur. Aan de 500 meter zwemmen en 5 kilometer hardlopen kan iedereen van 16 jaar en ouder meedoen. De dames en de duo’s starten om 18.15 uur, de heren om 19.15 uur. Het is ook mogelijk om als duo mee te doen, met een zwemmer en een hardloper.

De organisatie van de zwemloop zoekt nog vrijwilligers. Bijvoorbeeld om baantjes te tellen, zwemtijden te noteren en om te helpen op het loopparcours en bij de finish. Wie mee wil helpen om de zwemloop tot een succes te maken kan zich aanmelden via info@terp3.nl.

Inschrijven voor de Zwolse zwemloop kan tot en met dinsdag 9 mei op de website van de organisatie.

Foto 1
Vijfde Zwolse Zwemloop in het Openluchtbad - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)