Aanrijding bromfietser en automobilist

Foto van auteur

Op woensdagmiddag rond 12.30 uur heeft er op de Rieteweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfietser en een automobilist. Een 38-jarige automobilist uit Zwolle reed over de Rieteweg, gaande in de richting van de Veemarkt. Toen de man rechtsaf wilde slaan zag hij een 32-jarige bromfietser uit Zwolle over het hoofd. Hierdoor ontstond er een aanrijding tussen beiden. De 32-jarige bromfietser raakt gewond aan zijn elleboog. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Bedrijfsinbraak 

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken bij een bedrijf aan de Faradaystraat. Men wist in het pand te komen door een ruit in te gooien. Er zijn twee systeemkasten en een tft-scherm weggenomen. Er is aangifte gedaan van inbraak. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak bij onderwijsinstelling

In de afgelopen week is er bij een onderwijsinstelling ingebroken. Men wist binnen te komen door een ruit te vernielen. Uit het pand is een beamer weggenomen. Er is een onderzoek ingesteld.

Acht bekeuringen bij verlichtingscontrole

Op woensdagavond is er in de wijk Assendorp een verlichtingscontrole gehouden. In totaal zijn er acht bekeuringen uitgedeeld.

Negen bekeuringen

Op woensdagmiddag zijn in het centrum van Zwolle negen bekeuringen uitgeschreven aan autobestuurders die zonder gordel reden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Aanrijding bromfietser en automobilist”

  1. Op de kruising van Galenstraat, Wipstrikkerallee heeft woensdagavond om 19.00 uur ook een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. De automobilist kwam vanaf de rontonde Hanekamp en zag de 13-jarige fietser die vanaf het fietspad Wipstrikkeralleen overstak richting de van Galenstraat volledig over het hoofd. De fietser werd geraakt in het achterwiel en maakte een val op het wegdek. De fiets zelf heeft het niet overleefd en is afgevoerd en de fietser heeft schade aan knie en kleding. Verder alleen wat kneuzingen en een beurs gevoel.
    De automobilist is met de schrik vrijgekomen.

Reacties zijn gesloten.