Fraterhuis zoekt moderator voor team Onderwijs

Foto van auteur

Roosdorpzaal Fraterhuis
Foto: Joop van Putten

Zwolle – Filmtheater Fraterhuis organiseert al jaren filmvoorstellingen en activiteiten voor scholen in Zwolle en omgeving. Momenteel is het Fraterhuis bezig met de ontwikkeling van nieuwe initiatieven voor het onderwijs.

Hiervoor zoekt het Fraterhuis vanaf aankomend schooljaar 2022-2023 versterking voor het team Onderwijs. Er is een vacature voor de nieuwe functie van moderator. Deze gaat incidenteel op oproepbasis interactieve inleidingen en nagesprekken verzorgen bij schoolvoorstellingen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.

Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K-filmzalen en een verrassende programmering is Filmtheater Fraterhuis bekend in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie: het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Meer informatie over de vacature op de website van het Fraterhuis: filmtheaterfraterhuis.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)