Opleiding nieuwe collega’s Filmtheater Fraterhuis

Foto: Joop van Putten

Zwolle – Filmtheater het Fraterhuis is op zoek naar nieuwe collega’s die hun team van ruim 130 mensen willen komen versterken.

Je levert daarmee een bijdrage aan de onafhankelijke beeld- en filmcultuur in Zwolle, aldus het Fraterhuis. Je bent van harte welkom als kassamedewerker of projecteur. De taken zijn zeer divers: verkoop van filmkaarten, verantwoordelijkheid voor de uitstraling van de filmzalen en foyer, het beantwoorden van vragen van bezoekers, het starten en stoppen van de film.

Fraterhuis: “Na een aantal lessen van een vaste opleider ga je meedraaien in een team. Tijdens je tweewekelijkse diensten werk je samen met betrokken en enthousiaste collega’s en zorg je ervoor dat bezoekers een fijne voorstelling hebben.”

Meer weten of je direct aanmelden?
Voor meer informatie kun je een mail sturen naar secretariaat@filmtheaterfraterhuis.nl. Je kunt daar ook een inschrijfformulier opvragen. 
 
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere educatieve voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie: het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film, zoals de Fraterhuis Talks. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)