Fraterhuis zoekt nieuwe collega’s en biedt opleiding

Foto van auteur

Foto: Joop van Putten

Zwolle – Wil jij je aansluiten bij ruim 130 Fraterhuis-collega’s en daarmee een bijdrage leveren aan de onafhankelijke beeld- en filmcultuur in Zwolle? Je bent van harte welkom bij het Fraterhuis filmtheater.

Wat ga je doen? De taken als kassamedewerker of projecteur zijn zeer divers. Fraterhuis geeft enkele voorbeelden: je verkoopt filmkaarten, bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de filmzalen en foyers, je beantwoordt vragen van bezoekers, start en stopt de film enz.

Na een aantal lessen van een vaste opleider ga je meedraaien in een team. Tijdens je tweewekelijkse diensten werk je samen met betrokken en enthousiaste collega’s, en zorg je ervoor dat bezoekers een fijne voorstelling hebben.

Voor meer informatie stuur je een mail naar secretariaat@filmtheaterfraterhuis.nl. Je kunt daar ook direct een inschrijfformulier opvragen. 
 
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere educatieve voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie: het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film zoals de Fraterhuis Talks. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.