Luis Görlich tekent voor twee jaar bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – Luis Görlich stapt over naar PEC Zwolle. De 22-jarige rechtervleugelverdediger was al een tijd op proef in Zwolle en tekent voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Görlich komt over van 2. Bundesliga-club Eintracht Braunschweig. Daarvoor speelde de Duitser jarenlang bij Hoffenheim. Luis Görlich: “Ik ben er klaar voor om mij verder te ontwikkelen bij PEC Zwolle. Deze kans pak ik dan ook met beide handen aan. Het is voor mij heel prettig geweest dat ik de voorbije weken al kennis heb mogen maken met de trainer, mijn teamgenoten en de speelstijl van PEC Zwolle.”

“Het systeem van PEC, met opkomende wingbacks en spelers die veel energie in de strijd gooien, past goed bij hoe ik voetbal. Ik heb het volste vertrouwen in een goed seizoen met deze groep en zal daarvoor alles geven,” aldus Luis Görlich.

Technische directeur Marcel Boudesteyn: “Luis is een speler die fysiek en mentaal erg sterk is en die in zich in de trainingen en afgelopen wedstrijden heeft laten zien als een speler op wie je kan bouwen en die de hele wedstrijd blijft gaan.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)