Stijn Meijer nieuwe spits bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – PEC Zwolle heeft met Stijn Meijer aanvallende versterking aan de selectie toegevoegd. De talentvolle Meijer (22) komt per direct over van FC Dordrecht en tekent in Zwolle voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Meijer debuteerde in 2018 voor Almere City FC. Hij kwam via Excelsior terecht bij FC Dordrecht. Hier beleefde hij vorig seizoen zijn beste jaar. “Stijn is een doelgerichte spits die afgelopen seizoen bij Dordrecht tot elf doelpunten en acht assists kwam,” zegt technisch directeur Marcel Boudesteyn. “Hij heeft lengte en kan als rechtspoot naast in het centrum van de aanval ook op links uit de voeten. Met zijn 22 jaar heeft Stijn nog veel potentie. We hopen dat hij zich bij ons goed zal ontwikkelen en dit seizoen ons in aanvallend opzicht wat extra’s kan brengen.”

Stijn Meijer reageert: “Voor mij is de overgang naar PEC Zwolle echt fantastisch. Ik zie dit als een perfecte vervolgstap in mijn carrière. Het niveau ligt hier hoger en dat spreekt mij natuurlijk aan. Ik denk ook dat ik hier veel kan leren van de meer ervaren spelers voorin om vervolgens zelf ook een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met mijn nieuwe teamgenoten, aan de eerste trainingen deel te nemen en uiteraard wedstrijden te spelen in een volgepakt stadion.”