Landschap Overijssel lanceert podcast tijdens Stadsfestival Zwolle

Foto van auteur

Jonge lepelaars
Foto: Landschap Overijssel

Zwolle – Landschap Overijssel lanceert komend weekend tijdens het Stadsfestival Zwolle een eigen podcast. Dit gebeurt in het kader van de viering van het negentigjarig bestaan van deze organisatie die zich inzet voor behoud en beheer van natuur en landschap in Overijssel.

Het Stadsfestival is een cultureel festival in de binnenstad van Zwolle dat vrijdag 2 september begint en duurt tot en met zondag 4 september. Op het festival vind je naast theater, muziek en film ook culturele en landschapsroutes. Een van die routes kun je vanaf de Blijmarkt lopen met de gloednieuwe podcast van Landschap Overijssel.

De podcast vertelt over ‘een keten van verschrikkelijke gebeurtenissen’, een avontuurlijke reeks verhalen waarin mens, dier én natuur een keten van spannende gebeurtenissen beleven. In deel 1 getiteld ‘Woningnood, in de achtertuin! (12+)’ leef je mee met Julia, die niet alleen haar geliefde maar ook haar woonplek verliest. Wat moet ze doen? En waar moet ze heen, nu de winter er aankomt en ze geen huis heeft?

De podcast is te beluisteren via: https://landschapoverijssel.nl/podcast