Wegwerkzaamheden Kuyerhuislaan

Foto van auteur

Zwolle – Gemeente Zwolle voert van dinsdag 10 maart tot en met vrijdag 20 maart aanstaande, tussen 9.00 en 15.00 uur, wegwerkzaamheden uit aan de Kuyershuislaan. Er worden grasbetontegels langs de zijkant van de weg gelegd. Het werk veroorzaakt omleidingen voor het gemotoriseerd verkeer. 

Gedurende de werkzaamheden wordt de Kuyerhuislaan voor al het doorgaande verkeer afgesloten uitgezonderd voor (brom)fietsers en voetgangers. Verkeer richting Berkum wordt omgeleid via de Ceintuurbaan. Verkeer richting Herfte wordt omgeleid via Wijthmen. De omleidingen worden middels borden aangegeven.

In november en december 2008 is de Kuyerhuislaan, tussen de Ceintuurbaan en Herfterlaan, gereconstrueerd. Wegens de invallende vorst is de gemeente niet toegekomen aan het leggen van grasbetontegels langs de zijkant van de verharding en is de berm tijdelijk aangevuld met grond. De berm is door de weersomstandigheden en het verkeer in de maanden januari en februari 2009 uitgereden. De diepe sporen langs de kant van de weg veroorzaken gevaarlijke situaties. De grasbetontegels zouden in principe niet eerder worden aangebracht dan eind april of begin mei 2009. Echter, de gemeente Zwolle vindt dat er niet gewacht kan worden op beter weer en wordt er nu actie ondernomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)