Nieuwjaarsconcert van Young Notes en KNA Orkest in Stadkamer Zwolle

Foto van auteur

Young Notes

Zwolle – Het nieuwjaarsconcert van de Young Notes gaat na drie jaar afwezigheid door. Young Notes is hét jongerenorkest van Zwolle-Zuid. Het draait bij de Young Notes allemaal om het samen muziek maken.

Jongeren die al een instrument bespelen en eens in een orkest willen spelen, kunnen bij de Young Notes terecht. Alle instrumenten zijn in principe welkom. De jongeren regelen en besturen alles zelf binnen het orkest. Zij worden hierbij ondersteund door onder andere Cibap. Bouke Ansing is sinds het najaar van 2022 de vaste dirigent van dit voor Zwolle nieuwe en unieke project.

Jongerenorkest de Young Notes is onderdeel van Kunst Na Arbeid (KNA). Leerlingen die al enigszins gevorderd zijn en in staat zijn om samen met anderen samen te spelen, kunnen op deze manier al snel voor publiek optreden.

Ook te horen is het KNA Orkest, de nieuwe orkestvorm waarin een brede bezetting op instrumentarium mogelijk is. Bijzonder aan dit concert is dat dit het eerste optreden is met Wietske de Wilde-Tilma als dirigent. Wietske is sinds het najaar van 2022 de vaste dirigent van het KNA Orkest.

Kom 13 januari luisteren en genieten van dit nieuwjaarsconcert van de Young Notes en het KNA Orkest in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a in Zwolle. Aanvang 19.30 uur.

Foto's 2
Nieuwjaarsconcert van Young Notes en KNA Orkest in Stadkamer Zwolle
Young Notes
Young Notes