Twintigste Zwolse Goede Doelen Zaalvoetbaltoernooi

WRZV-sporthal
Foto: ZAP

Zwolle – Het twintigste Zwolse Goede Doelen Toernooi staat 14 januari op het programma. Deze jubileumeditie van het zaalvoetbaltoernooi wordt voor het eerst gehouden in de nieuwe WRZV-sporthal.

Om 13.00 uur wordt er afgetrapt bij dit toernooi voor recreatieteams. Rond 17.00 uur vinden de finalerondes plaats. Na etenstijd is er een grote verloting met mooie gesponsorde prijzen en een spetterende feestavond met diverse Zwolse artiesten. Onder andere de Zwolse carnavalsact Tante Kippe is erbij. Voor spelers is dit dan ook het ‘Tante Kippe Toernooi’. Ook Harm Wolters en 103dB treden belangeloos op.

Leden van de Zwolse clubs ZAC, Be Quick’28 en HTC bundelen de krachten in deze jubileumeditie. Ze pakken samen de organisatie op, om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel.

De opbrengst van het toernooi in 2023 is voor Stichting Kind in Beeld, een stichting die zich ten doel stelt dat álle kinderen in de Zwolse samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten.

Om sponsoring aantrekkelijker te maken is in 2021 de Stichting Zwolse Goede Doelen Toernooi officieel opgericht. Voor de organisatoren is dit een betrouwbare toevoeging aan het goedlopende toernooi. Voor deelnemende teams bestaat een wachtlijst. Voor sponsoren geldt dit niet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)