Zwolse Goede Doelen Toernooi haalt 4000 euro binnen voor kinderen

Foto van auteur

V.l.n.r: Marja van Ettingen, Hans Bergman (namens KindinBeeld), Stefan Meijerink (Zwolse Goede Doelen Toernooi) en Raymond Plessen (HTC 4)
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Op 14 januari vond het twintigste Zwolse Goede Doelen Toernooi plaats. De opbrengst van dit zaalvoetbaltoernooi was 4000 euro voor de Stichting Kind in Beeld.

De nieuwe WRZV-sporthal blijkt zeer geschikt voor dit toernooi, dat niet weer weg te denken is. Het was een sportief toernooi met gelijkwaardige zaalvoetbalwedstrijden en een goede sfeer. De muzikanten van 103dB die de WRZV op de kop zetten met hun evenementenband, er was een heerlijk stampottenbuffet, een reünie met oude bekenden en foto’s van weleer plus fantastische optredens van Tante Kippe en Harm Wolters. En een verloting met een enorme opbrengst.

De grote winnaars van dit festijn zijn kinderen uit Zwolle. Afgelopen dinsdag hebben vertegenwoordigers van de Stichting Zwolse Goede Doelen Toernooi en HTC 4 de mooie opbrengst van 4000 euro overhandigd aan de Stichting Kind in Beeld. Een stichting die zich ten doel stelt dat alle kinderen in de Zwolse samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten.

De vrijwilligers van Stichting Kind in Beeld hebben de organisatoren hartelijk bedankt en laten nog weten welke concrete bestemming deze steun krijgt. De eenentwintigste editie van het zaalvoetbaltoernooi staat gepland op zaterdag 13 januari 2024.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)