Bedreiging en vernieling

Foto van auteur

Zwolle – Na bedreiging van een 13-jarige jongen en zijn 34-jarige vader, aan de van Maanenware zijn, maandagavond 31 maart, een 45- en een 36-jarige man uit Zwolle en een 22-jarige man uit Hattem aangehouden voor bedreiging en vernieling.

Na een ruzie tussen jongeren op de skatebaan/ het speelveld aan de van Nispensingel kwamen de mannen verhaal halen bij de jongen en diens vader. Het drietal werd aangetroffen op de IJsselcentraleweg. In de auto werden o.a. knuppels gevonden. Die werden inbeslaggenomen. De afgesloten fiets van de jongen was in het water gegooid. Naar de toedracht en de aard van de bedreiging wordt een nader onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Bedreiging en vernieling”

 1. ik zou niet naast zulke lui willen wonen die met kap mes zit te zwaaien, en mensen onderdak bied iligaal. huis voel met spullen.

 2. ik ken die rot jong die anderen kinderen op de skate baan lastig vallen. ouders zijn hier van schuldig.mijn kids mogen ook niet omgaan met ze al zijn ze buren.

 3. zijn die donkere mensen met die 2 dames en een zolder vol met gestolen computers.en een irakees die iligaal in nederland woont.wij hebben ook last van ze

 4. oja zijn die donkere mensen met die 2 mooie dames . wat ik zelf en kennissen heb gehoord dat ze al twee keer een waarschuwing hebben gehad . ja wat doe je er aan . wachten is op dat er iemand goed gewond raakt of dood . ze denken dat ze de hele straat van hun is en die zoon doet nooit wat het is altijd een ander de schuld. er zijn mensen die op ze loren. afwachten dus dat het goed fout gaat. hoop het niet.

 5. ik snap niet dat een website beheerder zulke inf. niet door speeld.

  ========

  Weblog Zwolle is niet betrokken in dit bericht…

 6. Ik zie hier bovendien niet echt informatie weergegeven worden in de reacties. Enkel wat beschuldigingen.
  En wanneer je wil dat er iets met dergelijke “informatie” gedaan wordt lijkt me dat je naar de politie moet stappen en daar aangifte moet doen.

 7. zijn geen beschuldigingen . zolder vol met gestolen computers. uitkering en dan op een ander adres . deze info. heb ik van mensen die daar kwamen.

 8. Tja, iemand anders zal het ook echt niet voor je doen op basis van wat ze hier op een weblog lezen.
  En van de admins mag je al helemaal niet verwachten, dat ze zich hier inhoudelijk mee bezig gaan houden.

Reacties zijn gesloten.