Ideeënmakelaar houdt inloopspreekuur

Foto van auteur

Zwolle – In de maand april houdt Annemiek de Wolf, de ideeënmakelaar van Samen maken we de Stad, iedere zaterdag spreekuur in een Zwolse bibliotheek. Zwollenaren kunnen bij haar terecht voor hulp bij uitwerking van hun ideeën over de stad.

In de stad leven volop goede ideeën voor de ontwikkeling van Zwolle. De ideeënmakelaar helpt mensen die een goed idee hebben met de realisatie hiervan. Dit doet ze onder andere door praktisch mee te denken en idee-eigenaars in contact te brengen met mensen die iets voor hen kunnen betekenen.

De ideeënmakelaar heeft in april de volgende spreekuren:

 

–          zaterdag 4 april in Zwolle-Zuid van 10.00 tot 13.00 uur

–          zaterdag 11 april in de Aa-landen van 10.00 tot 13.00 uur

–          zaterdag 18 april in Stadshagen van 10.00 tot 13.00 uur

–          zaterdag 25 april in de centrale bibliotheek van 11.00 tot 14.00 uur

 

Samen maken we de Stad heeft als doel om bedrijven, organisaties en inwoners van Zwolle te laten samenwerken aan de ontwikkeling van de stad. Samen maken we de Stad komt voort uit het besef dat ideeën makkelijker en eerder te realiseren zijn door samenwerking. De ideeënmakelaar bemiddelt in deze samenwerking.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Ideeënmakelaar houdt inloopspreekuur”

  1. wat een flauwekul zeg, hebben onze ambtenaren niets anders te doen ? zoiets kan toch gewoon via internet en wanneer er iets leuks tussenzit ff naar het gemeentehuis komen.

Reacties zijn gesloten.