Senioren helpen? De Gasthuizen helpt mee

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Wie in Zwolle iets onderneemt voor senioren, kan een bijdrage aanvragen bij het fonds De Gasthuizen. In aanmerking komen verenigingen, clubs, groepsverbanden, burgerinitiatieven en particulieren die zelf niet voldoende budget hebben om hun plannen voor senioren te realiseren.

Wat zijn nou typisch ideeën waar De Gasthuizen aan bij wil dragen? Allereerst zoekt dit fonds naar initiatieven die echt een verschil maken voor Zwolse senioren. Het idee moet het leven van Zwolse senioren dus leuker, interessanter of makkelijker maken. Ook vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het initiatief iets toevoegt aan wat er allemaal al in Zwolle is. Een compleet nieuw idee of iets dat nog nooit eerder is vertoond, is erg welkom. Verder vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het project of de activiteit vanuit liefdadigheid, maatschappelijke betrokkenheid of een goed doel ontstaat. Partijen die er winst mee maken komen dus niet in aanmerking.

Initiatiefnemers kunnen hun ideeën insturen tot 1 mei 2023. Daarna is er weer een toekenningsronde in oktober 2023. Lees hoe u een financiële bijdrage aanvraagt, welke initiatieven in aanmerking komen en hoeveel kans úw initiatief maakt op financiering op www.degasthuizen.nl. Op 1 mei beoordeelt het bestuur van De Gasthuizen de nieuwe aanvragen. Ga naar www.degasthuizen.nl/aanvraag voor meer informatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)