De Gasthuizen maakt het leven van senioren leuker

Foto van auteur

Zwolle – Een mooie voorstelling, een dagje uit of een ontmoetingsplek realiseren voor senioren? De Gasthuizen maakt het financieel mogelijk.

Verenigingen, clubs, groepsverbanden, burgerinitiatieven en particulieren met creatieve ideeën om het leven van senioren leuker, gezelliger, makkelijker of beter te maken, kunnen een financiële bijdrage aanvragen bij het Zwolse fonds De Gasthuizen.

Initiatiefnemers kunnen hun ideeën insturen tot 1 mei 2022. Daarna is er weer een toekenningsronde in oktober 2021. De financiële hulp is voor organisaties en particuliere initiatieven voor senioren die zelf niet voldoende budget hebben om hun plannen te realiseren.

De Gasthuizen geeft niet ieder initiatief dat krap bij kas zit geld. Allereerst zoekt het fonds naar initiatieven die echt een verschil maken voor Zwolse senioren. Ook vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het initiatief iets toevoegt aan wat er allemaal al in Zwolle is.

Een compleet nieuw idee of iets dat nog nooit eerder is vertoond, is erg welkom. Verder vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het project of de activiteit vanuit liefdadigheid, maatschappelijke betrokkenheid of een goed doel ontstaat. Partijen die er winst mee maken, komen niet in aanmerking.

Op 1 mei beoordeelt het bestuur van De Gasthuizen weer nieuwe aanvragen. Ga naar www.degasthuizen.nl/aanvraag. Stuur uw aanvraag in vóór 1 mei.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)