Gratis mini-festival ‘Celebrating the Bands’ strijkt neer in Zwolse Voorstraat

|   Laatste wijziging

De grote zaal van Café de Kuiperij in de Voorstraat.
Foto: Café de Kuiperij

Wie aan saaie toestanden denkt zodra het woord conservatorium valt, komt deze maand bedrogen uit. Studenten van ArtEZ Conservatorium Zwolle treden twee woensdagen op in muziekcafé De Kuiperij in de Voorstraat. 

De studenten van de opleiding Jazz en Pop laten hun nieuwste muziek horen tijden het mini-festival ‘Celebrating the bands’ in de grote zaal van het café. Het afgelopen semester zijn ze druk geweest om het festival voor te bereiden. Op beide avonden vinden er meerdere mini-concerten plaats en komen verschillende muziekstijlen aan bod, van wereldmuziek tot pop, van singer-songwriter tot jazz en rock.

Op het conservatorium vinden ze dat je muziek ook buiten de schoolmuren moet maken. Daar sluit Astrid Diender, bedrijfsleider van De Kuiperij, zich dan ook graag bij aan. “Het laat zien dat iedere muziekstijl hand in hand gaat met de sfeer van een bruin café in de Zwolse binnenstad.”

Het mini-festival is gratis te bezoeken op 24 en 31 mei. Beide woensdagavonden wordt er om 20.00 uur afgetrapt door de muzikanten

Foto 1
De grote zaal van Café de Kuiperij in de Voorstraat. - Foto: Café de Kuiperij
De grote zaal van Café de Kuiperij in de Voorstraat.
Foto: Café de Kuiperij

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)