De Groene Welle doneert bedrag aan goed doel

Foto van auteur

Studenten en medewerkers van De Groene Welle in Zwolle en Hardenberg hebben zich in december 2006 ingezet voor een goed doel, de Stichting naar school in Haïti. Het bedrag, € 2000,- is op 8 januari aan Marijke Zaalberg van de Stichting naar school in Haïti overhandigd door Henk Robben, directeur van De Groene Welle.

In de maand december organiseerde De Groene Welle haar jaarlijkse koek- en taartactie. Studenten en medewerkers bakten voor deze actie zelf taarten en koeken. De lekkernijen werden verkocht in de kantine van de school en de opbrengst ging naar een goed doel. Dit jaar was gekozen voor Stichting naar school in Haïti. Ook de opbrengst van de kerstmarkt, die in december is georganiseerd door vmbo-leerlingen, gaat naar de stichting. Bij elkaar goed voor € 2000,-

Marijke Zaalberg zorgt er met haar ‘Stichting naar school in Haïti’ voor dat kinderen in Haïti kleuter- en lager onderwijs kunnen genieten. Ongeveer 1000 leerlingen krijgen dagelijks gratis onderwijs. Ook zorgt de stichting er voor, dat de kinderen een voedingsrijke maaltijd krijgen op school en biedt ze waar nodig individuele hulp aan de kinderen en hun ouders.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)